Årets Ejerleder bliver uden Ejerlederne

Af Steffen Torvits

Samarbejdet mellem revisionshuset PwC og Erhvervsorganisationen Ejerelederne om kåringen af ”Årets Ejerleder” er brudt. Det er en ændring i PwC’s vilkår for konceptet, som har medført, at Ejerlederne nu opfatter samarbejdet som ensidigt og ikke – som tidligere – gensidigt.

“PwC har fra deres side ændret væsentligt i deres setup i forhold til tidligere år, så det nu er PwC, der tilbyder samarbejdsaftaler på forskellige niveauer – aftaler som er prissat efter grader af eksponerings- og relationsmuligheder. PwC’s udspil afspejler efter vores opfattelse ikke det vedholdende engagement, der er Ejerledernes fokus, og som skal til for at synliggøre og matche de mange tusinde ejerledede virksomheders vilkår i den danske erhvervsstruktur,” siger formanden for Ejerlederne, advokat Oluf Hjortlund, som tilføjer, at en kortvarig årlig event ikke kan stå alene men skal understøttes af en lang række andre initiativer.

Medlemmerne af Ejerledernes bestyrelse er enige om, at konceptet har distanceret sig fra formålet i retning af en stadig kraftigere eksponering af PwC som brand over for potentielle revisionskunder.

“Vi ønsker at holde fokus på udviklingen af Ejerlederne som aktiv medlemsorganisation og på medlemsvirksomhedernes vilkår. Det tror vi, at vi bedst gør ved at have samarbejdspartnere, som er dedikerede og faktisk interesserede i at udvikle synliggørelsen af både Ejerlederne og medlemsvirksomhederne og i dialoghøjde,” siger Oluf Hjortlund, som ikke vil kommentere PwC’s bevæggrunde til at flytte fokus og ændre vilkår for et samarbejde.

Erhvervsorganisationen Ejerlederne konstaterer, at ”Årets Ejerleder” i 2016 bliver uden Ejerledernes deltagelse.

Denne meddelelse er udsendt til pressen.

Tilmeld nyhedsbrev

Salg

Bliv medlem

Du kan blive medlem med alle de fordele, det har og samtidig være en del af et stærkt ejerlederfællesskab, hvor du støtter de danske ejerlederes sag.

Et medlemsskab koster kr. 3.295,- ex. moms pr. år.

Udfyld formularen, og dit medlemskab vil blive registreret.

logo ejerlederne NYT 2016

brev