Ejerledersparring

 

Ejerledersparring får du i en mindre lukket gruppe af ejerledere, hvor tillid og fortrolighed er nøgleordene.

 

Formålet med ejerledersparring er, som navnet siger, sparring og erfaringsudveksling ejerleder til ejerleder i et lukket forum, hvor gruppens medlemmer er de samme fra gang til gang. En lukket sparringsgruppe består af max. 12 ejerledere.

 

Du har mulighed for at blive en del af en sparringsgruppe som en del af dit medlemskontingent. Omkostninger til kaffe og evt. mad i forbindelse med afholdelse af møderne dækkes af gruppen selv, ligesom gruppen selv aftaler tid og sted for afholdelse af sparringsmøder.

 

Ikke alle landsdele har etableret sparringsgrupper endnu. Det arbejder vi på, og har du interesse i at blive en del af en sparringsgruppe eller tovholder for en sparringsgruppe i dit nærområde, så hører vi gerne fra dig allerede nu.

 

Udfyld kontaktformularen under fanen "Kontakt" eller send en mail til sekretariat@ejerlederne.dk.

 

 

 

Her er en frisk udgave af SMV!
Her kan du se indslaget
Der er rift om de gode kunder!
Lørdag den 21. marts afholdte vi generalforsamling.
Ejerskifte, generationsskifte - uanset, hvad du kalder det; det kræver forberedelse.
Helikopterpilot. Karismatisk leder. Mor til seks. Og årets ejerleder. Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation står bag det eneste danskejede offshore helikopterselskab.
Christian Christensen, Hornsyld Købmandsgård
Bel Air Aviation flyver ind på vinderpladsen i Sydjylland. Ejerlederen Susanne Hessellund har formået at forstå linket mellem glade medarbejdere og succes på markedspladsen i forhold til kunderne.
Forskelligheden blev det brændstof som gav energi til udviklingen i den vestjyske regionsvinder ved kåring af Årets Ejerleder i Herning den 4. november.
Svendsen Sport i Gadstrup syd for Roskilde fiskede førstepladsen som Årets Ejerleder i Region Sjælland. En overlevelseskamp og turn-around er det bedste, der er sket for virksomheden.
Gå til forsiden
Læs mere om ejerledersparring...
Læs mere om ejerlederrådgivning...
Læs mere om ejerlederpolitik...
Erhvervsorganiationen Ejerlederne
Læs mere om materialer...

Ejerledersparring

Ejerlederrådgivning

Årets ejerleder

Presse & materialer