Ejerledersparring

 

Ejerledersparring får du i en mindre lukket gruppe af ejerledere, hvor tillid og fortrolighed er nøgleordene.

 

Formålet med ejerledersparring er, som navnet siger, sparring og erfaringsudveksling ejerleder til ejerleder i et lukket forum, hvor gruppens medlemmer er de samme fra gang til gang. En lukket sparringsgruppe består af max. 12 ejerledere.

 

Du har mulighed for at blive en del af en sparringsgruppe som en del af dit medlemskontingent. Omkostninger til kaffe og evt. mad i forbindelse med afholdelse af møderne dækkes af gruppen selv, ligesom gruppen selv aftaler tid og sted for afholdelse af sparringsmøder.

 

Ikke alle landsdele har etableret sparringsgrupper endnu. Det arbejder vi på, og har du interesse i at blive en del af en sparringsgruppe eller tovholder for en sparringsgruppe i dit nærområde, så hører vi gerne fra dig allerede nu.

 

Udfyld kontaktformularen under fanen "Kontakt" eller send en mail til sekretariat@ejerlederne.dk.

 

 

 

Ejerskifte, generationsskifte - uanset, hvad du kalder det; det kræver forberedelse.
Vi afholder generalforsamling lørdag den 21. marts. Sæt allerede nu kryds.
Helikopterpilot. Karismatisk leder. Mor til seks. Og årets ejerleder. Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation står bag det eneste danskejede offshore helikopterselskab.
Christian Christensen, Hornsyld Købmandsgård
Bel Air Aviation flyver ind på vinderpladsen i Sydjylland. Ejerlederen Susanne Hessellund har formået at forstå linket mellem glade medarbejdere og succes på markedspladsen i forhold til kunderne.
Forskelligheden blev det brændstof som gav energi til udviklingen i den vestjyske regionsvinder ved kåring af Årets Ejerleder i Herning den 4. november.
Svendsen Sport i Gadstrup syd for Roskilde fiskede førstepladsen som Årets Ejerleder i Region Sjælland. En overlevelseskamp og turn-around er det bedste, der er sket for virksomheden.
Manden bag Change Lingeri, Claus Walther Jensen, tog pokalen hjem i Hovedstaden. Allerede som 19-årig havde han sammen med Gitte Breil sans for at holde pigernes bryster i form og efter 20 år har deres virksomhed Change of Scandinavia ca. 180 butikker og
Skab vækst og resultater gennem en fokuseret indsats
Igen interessant læsning! Har du travlt, kan vi anbefale et udvalg af artikler.
Gå til forsiden
Læs mere om ejerledersparring...
Læs mere om ejerlederrådgivning...
Læs mere om ejerlederpolitik...
Erhvervsorganiationen Ejerlederne
Læs mere om materialer...

Ejerledersparring

Ejerlederrådgivning

Årets ejerleder

Presse & materialer