Ejerledersparring

 

Ejerledersparring får du i en mindre lukket gruppe af ejerledere, hvor tillid og fortrolighed er nøgleordene.

 

Formålet med ejerledersparring er, som navnet siger, sparring og erfaringsudveksling ejerleder til ejerleder i et lukket forum, hvor gruppens medlemmer er de samme fra gang til gang. En lukket sparringsgruppe består af max. 12 ejerledere.

 

Du har mulighed for at blive en del af en sparringsgruppe som en del af dit medlemskontingent. Omkostninger til kaffe og evt. mad i forbindelse med afholdelse af møderne dækkes af gruppen selv, ligesom gruppen selv aftaler tid og sted for afholdelse af sparringsmøder.

 

Ikke alle landsdele har etableret sparringsgrupper endnu. Det arbejder vi på, og har du interesse i at blive en del af en sparringsgruppe eller tovholder for en sparringsgruppe i dit nærområde, så hører vi gerne fra dig allerede nu.

 

Udfyld kontaktformularen under fanen "Kontakt" eller send en mail til sekretariat@ejerlederne.dk.

 

 

 

Erhvervsorganisationen Ejerlederne har afholdt generalforsamling.
Lørdag den 30. april hos GRAKOM, Helgasvej 26, 5230 Odense.
Tag med til konference og bliv klogere på dine muligheder. Konferencen afholdes i København
Erhvervsorganisationen Ejerlederne har i samarbejde med kommunikationsrådgiverne Torvits & Goosmann netop udgivet resultaterne af en mini-undersøgelse af mindre virksomheders håndtering af risici og kriser.
Minianalyse i TV2 Nord :: Virksomheder mangler styr på risikoI forbindelse med analysen af risikoledelse i SMV var der interview med Oluf Hjortlund på TV2 Nord 6. januar. Interviewet er 17 minutter inde i udsendelsen.
To ud af tre virksomheder har ikke overblik over deres risici. Samtidig mangler fire ud af fem virksomheder en plan for håndtering af kriser. To ud af tre virksomheder har heller ikke en procedure for underretning af bestyrelse om virksomhedens risici og
De ejerledede virksomheder udgør mere end trefjerdedel af Danmarks private virksomheder. Det er her al erhvervsudvikling begynder, og det er her, der er det langt største potentiale for samfundsøkonomisk vækst.
Hvordan håndterer ejerledere risici og kriser? Erhvervsorganisationen Ejerlederne har i samarbejde med Torvits & Goosmann sat sig for at undersøge dette.
Nu åbner Mette Neville og hendes team Center for Små og Mellemstore Virksomheder, og vi kan meget anbefale at tage mod invitationen til "Nye veje til vækst" den 24. november.
Så er programmet klar. Mødet afholdes den 17. november kl. 7.30 - 9.30.
Gå til forsiden
Læs mere om ejerledersparring...
Læs mere om ejerlederrådgivning...
Læs mere om ejerlederpolitik...
Erhvervsorganiationen Ejerlederne
Læs mere om materialer...

Ejerledersparring

Ejerlederrådgivning

Årets ejerleder

Presse & materialer