Hvorfor partner

Som partner i Ejerlederne får du stillet en række yderligere fordele til rådighed, end et medlemsskab giver adgang til.

Du og din virksomhed kommer tættere på vores medlemmer, du får adgang til at profilere din virksomhed direkte over for medlemmerne samt en række andre fordele. Et partnerskab rummer rigtig mange muligheder, og i Ejerlederne er vi meget fleksible i din adgang til at bruge disse.

Vi søger at opnå en så stor geografisk spredning af vores partnere inden for deres branche- og ekspertiseområder, at vores partnere ikke kommer i direkte eller indirekte konkurrence med hinanden.

Eksempler på fordele ved partnerskabsaftale:

  • profilering over for medlemmer i Ejerlederne
  • samarbejde med Ejerlederne om arrangementer og møder med højt fagligt indhold
  • adgang til at holde indlæg og deltage direkte i Erhvervspolitisk Ejerlederforum
  • adgang til andre partneres ydelser og netværk
  • adgang til Ejerledernes netværk af kompetente og stærke rådgivere inden for områder som eks.: finansiering, offentlige støtteordninger, revision, pension, personalejura, erhvervsret, køb og salg af virksomhed, forsikring, riskoledelse, ledelsesudvikling, krisehåndtering, bestyrelseskompetencer samt løsning af konkrete opgaver som bogføring, pressekontakt, PR, hjemmeside og sociale medier.

Vi forhandler altid vores partnerskabsaftaler ud fra den enkelte virksomheds ønsker, og på den måde opnår vi den bredde og styrke, vores partnerskaber bør have til gavn for den enkelte partner, for vores medlemmer og for Ejerlederne.

Ønsker du en dialog om partnerskab med Ejerlederne så send os en e-mail til sekretariat@ejerlederne.dk , hvorefter du vil blive kontakte af en repræsentant for vores bestyrelse.

Tilmeld nyhedsbrev

Salg

Partnere

Bliv medlem

Du kan blive medlem med alle de fordele, det har og samtidig være en del af et stærkt ejerlederfællesskab, hvor du støtter de danske ejerlederes sag.

Et medlemsskab koster kr. 3.295,- ex. moms pr. år.

Udfyld formularen, og dit medlemskab vil blive registreret.

logo ejerlederne NYT 2016

brev