Velkommen som medlem

Som ejerleder repræsenterer du og din virksomhed de godt 240.000 danske virksomheder, der ofte ejes og ledes af samme person. Ejerledede virksomheder er typisk også ejet og ledet af dens stifter eller af dennes familie. Og mange ejerledede virksomheder drives i dagligdagen med ejerens og lederens familie som involverede. Man taler endog om, at ejerledere har deres eget dna i kraft af deres struktur og arbejdsform.

Men de ejerledede virksomheders interesser drukner ofte i brancheforhold, størrelse og evne til at trænge igennem muren til politikere og andre beslutningstagere.

En stærk organisation bag og ved siden af dig som ejerleder kan ændre på det forhold. I Ejerlederne tilbyder vi dig en platform, dine interesser kan blive afsendt og varetaget ud fra. Vi tilbyder dig faglig og personlig sparring, udvikling af kompetencer og mere synlighed i en verden, hvor det også vægter tungt hos kunder, samarbejdspartnere og i markedet.

Kom med som medlem af Ejerlederne og lad os sammen gøre en forskel, hvor de 80 pct. virkelig får mere indflydelse på dansk erhvervslivs nutid og fremtid.

Vores medlemmer siger

Dine fordele som medlem

Bliv medlem

Tilmeld nyhedsbrev

Salg

Partnere

Bliv medlem

Du kan blive medlem med alle de fordele, det har og samtidig være en del af et stærkt ejerlederfællesskab, hvor du støtter de danske ejerlederes sag.

Et medlemsskab koster kr. 3.295,- ex. moms pr. år.

Udfyld formularen, og dit medlemskab vil blive registreret.

logo ejerlederne NYT 2016

brev