Nyheder

Referat af generalforsamlingen 2015 

Ligger klar her. Den tilhørende beretning fra formanden ligger klar til download her.

 

Hvordan skaber vi vækst i ejerledede virksomheder?

Medlemmerne i det Erhvervspolitiske Ejerlederforum er indkaldt til dialog. Vi sætter spot nogle af de problemer og udfordringer, vi som mindre og mellemstore virksomheder har. Vi kommer naturligvis til at tale om skat, finansiering og rammevilkår. Men vi kommer også til at tale om andre årsager til, at vi ikke vokser stærkere. Hvad kan vi selv gøre, hvordan kan vi tage ansvar, og hvordan sætter vi endnu mere gang i vores egen udvikling som ejerledere?


Mødet holdes medio september i Nyborg. Resultatet af mødet kan læses som en anbefaling til danske politikere. Du vil kunne finde vores anbefaling og overvejelser her på hjemmesiden omkring medio oktober 2014.


Læs om mødet og mødedeltagerne her.

Læs om udbyttet fra selve dagen i sin fulde længde eller gå direkte til konklusionerne her.Selskabsledelse nr. 9 er på gaden!

Igen er der spændende og interessant læsning til dig. Denne gang har vi gjort det lidt lettere for dig, vi har nemlig allerede læst den seneste udgave og kan anbefale dig at læse følgende artikler:

  • Guide: Sådan bliver chefen mere inspirerende – side 14
  • Anmeldelse af Phil & Søn: Sørens tragedie –side 15
  • Kreativt lederskab som en strategi – side 19
  • Guide: Kunsten at fastlægge en arvefølge – side 23
  • Guide: Fem trin mod bedre beslutninger – side 25
  • Bestyrelsesmedlemmer med stort netværk bedst – side 27
  • Sådan øges virksomhedens salg ved en enkel indsats – side 28

 


Ny udgave af Selskabsledelse

I samarbejde med Nyhedsbrev for Bestyrelser, www.bestyrelsen.dk og Økonomisk Ugebrev, www.ugebrev.dk udgiver Ejerlederne magasinet Selskabsledelse. Læs med her: Selskabsledelse april 2014


Ejerlederne skal have en hovedrolle

De mange initiativer i Erhvervsorganisationen Ejerlederne skal trænge bedre gennem i den offentlige debat ved hjælp af en oprustning på kommunikationsdelen.
 
Krisen er ikke slut
I en artikel i Økonomisk Ugebrev aflyser Erhvervsorganisationen Ejerlederne festen - mange af de ejerledede virksomheder er stadig under livstruende kreditpres.

 

Bliv klogere og bliv underholdt
Ny udgave af magasinet Selskabsledelse med artikler om fordele ved medarbejdere i bestyrelser, opfordring til mere strategitænkning, Nordisk Fjer og meget mere.
 
Følg Ejerlederne på LinkedIn
Erhvervsorganisationen Ejerlederne er også på LinkedIn, hvor der både er nyheder og debat. Bland dig og bidrag med gode idéer til at fremme vilkårene for de ejerledede virksomheder.

 

Her er en frisk udgave af SMV!
Her kan du se indslaget
Der er rift om de gode kunder!
Lørdag den 21. marts afholdte vi generalforsamling.
Ejerskifte, generationsskifte - uanset, hvad du kalder det; det kræver forberedelse.
Helikopterpilot. Karismatisk leder. Mor til seks. Og årets ejerleder. Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation står bag det eneste danskejede offshore helikopterselskab.
Christian Christensen, Hornsyld Købmandsgård
Bel Air Aviation flyver ind på vinderpladsen i Sydjylland. Ejerlederen Susanne Hessellund har formået at forstå linket mellem glade medarbejdere og succes på markedspladsen i forhold til kunderne.
Forskelligheden blev det brændstof som gav energi til udviklingen i den vestjyske regionsvinder ved kåring af Årets Ejerleder i Herning den 4. november.
Svendsen Sport i Gadstrup syd for Roskilde fiskede førstepladsen som Årets Ejerleder i Region Sjælland. En overlevelseskamp og turn-around er det bedste, der er sket for virksomheden.
Gå til forsiden
Læs mere om ejerledersparring...
Læs mere om ejerlederrådgivning...
Læs mere om ejerlederpolitik...
Erhvervsorganiationen Ejerlederne
Læs mere om materialer...

Ejerledersparring

Ejerlederrådgivning

Årets ejerleder

Presse & materialer