Nyheder

Referat af generalforsamlingen 2015 

Ligger klar her. Den tilhørende beretning fra formanden ligger klar til download her.

 

Hvordan skaber vi vækst i ejerledede virksomheder?

Medlemmerne i det Erhvervspolitiske Ejerlederforum er indkaldt til dialog. Vi sætter spot nogle af de problemer og udfordringer, vi som mindre og mellemstore virksomheder har. Vi kommer naturligvis til at tale om skat, finansiering og rammevilkår. Men vi kommer også til at tale om andre årsager til, at vi ikke vokser stærkere. Hvad kan vi selv gøre, hvordan kan vi tage ansvar, og hvordan sætter vi endnu mere gang i vores egen udvikling som ejerledere?


Mødet holdes medio september i Nyborg. Resultatet af mødet kan læses som en anbefaling til danske politikere. Du vil kunne finde vores anbefaling og overvejelser her på hjemmesiden omkring medio oktober 2014.


Læs om mødet og mødedeltagerne her.

Læs om udbyttet fra selve dagen i sin fulde længde eller gå direkte til konklusionerne her.Selskabsledelse nr. 9 er på gaden!

Igen er der spændende og interessant læsning til dig. Denne gang har vi gjort det lidt lettere for dig, vi har nemlig allerede læst den seneste udgave og kan anbefale dig at læse følgende artikler:

  • Guide: Sådan bliver chefen mere inspirerende – side 14
  • Anmeldelse af Phil & Søn: Sørens tragedie –side 15
  • Kreativt lederskab som en strategi – side 19
  • Guide: Kunsten at fastlægge en arvefølge – side 23
  • Guide: Fem trin mod bedre beslutninger – side 25
  • Bestyrelsesmedlemmer med stort netværk bedst – side 27
  • Sådan øges virksomhedens salg ved en enkel indsats – side 28

 


Ny udgave af Selskabsledelse

I samarbejde med Nyhedsbrev for Bestyrelser, www.bestyrelsen.dk og Økonomisk Ugebrev, www.ugebrev.dk udgiver Ejerlederne magasinet Selskabsledelse. Læs med her: Selskabsledelse april 2014


Ejerlederne skal have en hovedrolle

De mange initiativer i Erhvervsorganisationen Ejerlederne skal trænge bedre gennem i den offentlige debat ved hjælp af en oprustning på kommunikationsdelen.
 
Krisen er ikke slut
I en artikel i Økonomisk Ugebrev aflyser Erhvervsorganisationen Ejerlederne festen - mange af de ejerledede virksomheder er stadig under livstruende kreditpres.

 

Bliv klogere og bliv underholdt
Ny udgave af magasinet Selskabsledelse med artikler om fordele ved medarbejdere i bestyrelser, opfordring til mere strategitænkning, Nordisk Fjer og meget mere.
 
Følg Ejerlederne på LinkedIn
Erhvervsorganisationen Ejerlederne er også på LinkedIn, hvor der både er nyheder og debat. Bland dig og bidrag med gode idéer til at fremme vilkårene for de ejerledede virksomheder.

 

Erhvervsorganisationen Ejerlederne har i samarbejde med kommunikationsrådgiverne Torvits & Goosmann netop udgivet resultaterne af en mini-undersøgelse af mindre virksomheders håndtering af risici og kriser.
Minianalyse i TV2 Nord :: Virksomheder mangler styr på risikoI forbindelse med analysen af risikoledelse i SMV var der interview med Oluf Hjortlund på TV2 Nord 6. januar. Interviewet er 17 minutter inde i udsendelsen.
To ud af tre virksomheder har ikke overblik over deres risici. Samtidig mangler fire ud af fem virksomheder en plan for håndtering af kriser. To ud af tre virksomheder har heller ikke en procedure for underretning af bestyrelse om virksomhedens risici og
De ejerledede virksomheder udgør mere end trefjerdedel af Danmarks private virksomheder. Det er her al erhvervsudvikling begynder, og det er her, der er det langt største potentiale for samfundsøkonomisk vækst.
Hvordan håndterer ejerledere risici og kriser? Erhvervsorganisationen Ejerlederne har i samarbejde med Torvits & Goosmann sat sig for at undersøge dette.
Nu åbner Mette Neville og hendes team Center for Små og Mellemstore Virksomheder, og vi kan meget anbefale at tage mod invitationen til "Nye veje til vækst" den 24. november.
Så er programmet klar. Mødet afholdes den 17. november kl. 7.30 - 9.30.
Sådan lyder overskriften i en pressemeddelelse udsendt af Erhvervsorganisationen Ejerlederne den 22. oktober 2015. Den er en reaktion på debatten om betydning for virksomhedernes ejerskifte, hvis den bevares.
Overvejer du at få en professionel bestyrelse, eller har du lige etableret en? Medlemmer af Erhvervsorganisationen Ejerlederne får 3.000 kr. i rabat.
PS4 kårer Danmarks mest motiverende arbejdsplads. Deltagelsen i 2015 er gratis.
Gå til forsiden
Læs mere om ejerledersparring...
Læs mere om ejerlederrådgivning...
Læs mere om ejerlederpolitik...
Erhvervsorganiationen Ejerlederne
Læs mere om materialer...

Ejerledersparring

Ejerlederrådgivning

Årets ejerleder

Presse & materialer