Nyheder

 

Hvordan skaber vi vækst i ejerledede virksomheder?

Medlemmerne i det Erhvervspolitiske Ejerlederforum er indkaldt til dialog. Vi sætter spot nogle af de problemer og udfordringer, vi som mindre og mellemstore virksomheder har. Vi kommer naturligvis til at tale om skat, finansiering og rammevilkår. Men vi kommer også til at tale om andre årsager til, at vi ikke vokser stærkere. Hvad kan vi selv gøre, hvordan kan vi tage ansvar, og hvordan sætter vi endnu mere gang i vores egen udvikling som ejerledere?


Mødet holdes medio september i Nyborg. Resultatet af mødet kan læses som en anbefaling til danske politikere. Du vil kunne finde vores anbefaling og overvejelser her på hjemmesiden omkring medio oktober 2014.Selskabsledelse nr. 9 er på gaden!

Igen er der spændende og interessant læsning til dig. Denne gang har vi gjort det lidt lettere for dig, vi har nemlig allerede læst den seneste udgave og kan anbefale dig at læse følgende artikler:

  • Guide: Sådan bliver chefen mere inspirerende – side 14
  • Anmeldelse af Phil & Søn: Sørens tragedie –side 15
  • Kreativt lederskab som en strategi – side 19
  • Guide: Kunsten at fastlægge en arvefølge – side 23
  • Guide: Fem trin mod bedre beslutninger – side 25
  • Bestyrelsesmedlemmer med stort netværk bedst – side 27
  • Sådan øges virksomhedens salg ved en enkel indsats – side 28

 


Ny udgave af Selskabsledelse

I samarbejde med Nyhedsbrev for Bestyrelser, www.bestyrelsen.dk og Økonomisk Ugebrev, www.ugebrev.dk udgiver Ejerlederne magasinet Selskabsledelse. Læs med her: Selskabsledelse april 2014


Ejerlederne skal have en hovedrolle

De mange initiativer i Erhvervsorganisationen Ejerlederne skal trænge bedre gennem i den offentlige debat ved hjælp af en oprustning på kommunikationsdelen.
 
Krisen er ikke slut
I en artikel i Økonomisk Ugebrev aflyser Erhvervsorganisationen Ejerlederne festen - mange af de ejerledede virksomheder er stadig under livstruende kreditpres.

 

Bliv klogere og bliv underholdt
Ny udgave af magasinet Selskabsledelse med artikler om fordele ved medarbejdere i bestyrelser, opfordring til mere strategitænkning, Nordisk Fjer og meget mere.
 
Følg Ejerlederne på LinkedIn
Erhvervsorganisationen Ejerlederne er også på LinkedIn, hvor der både er nyheder og debat. Bland dig og bidrag med gode idéer til at fremme vilkårene for de ejerledede virksomheder.

 

Skab vækst og resultater gennem en fokuseret indsats
Igen interessant læsning! Har du travlt, kan vi anbefale et udvalg af artikler.
Vækst - et evigt tilbagevendende tema, også for ejerledere. I disse dage debatterer vi i Erhvervsorganisationen Ejerlederne vores egen indsats i forhold til vækst. Og vi lytter gerne.
Vær med til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere!
Vi sætter spot nogle af de problemer og udfordringer, vi som mindre og mellemstore virksomheder har i september, hvor inviterede medlemmer mødes i Erhvervspolitisk Ejerlederforum.
Ejerledernes generalforsamling i marts understregede behovet for at styrke foreningen og medlemmernes udbytte.
"Jeg ser en mission i at forløse potentialet for Erhvervsorganisationen Ejerlederne og de formentlig mere end 60.000 ejerledede virksomheder", udtaler Oluf Hjortlund
Hendes egen forretning, Konfliktinstituttet, skal passes.
Advokathuset Eegholm i Herning er ny regional partner.
Vi kan nu tilbyde vores medlemmer muligheden for factoring løsninger gennem indgåelse af partnerskab med AL Finans.
Gå til forsiden
Læs mere om ejerledersparring...
Læs mere om ejerlederrådgivning...
Læs mere om ejerlederpolitik...
Erhvervsorganiationen Ejerlederne
Læs mere om materialer...

Ejerledersparring

Ejerlederrådgivning

Årets ejerleder

Presse & materialer