Velkommen til Erhvervsorganisationen Ejerlederne

Erhvervsorganisationen Ejerlederne er stiftet af og for ejerledere. Formålet er at opnå større synlighed og forståelse af ejerledernes specielle erhvervspolitiske og økonomiske forhold og behov.

 Ejerlederne arbejder gennem dialog med politikere, den finansielle sektor, partnerskaber, medlemmer, myndigheder, offentligheden og medierne.

 Ejerlederne vil bidrage til medlemmernes vækst, både på det personlige og på det forretningsmæssige plan. Medlemmerne får viden, faglige kompetencer, sparring og erfaringsudveksling med andre ejerledere.

Erhvervsorganisationen Ejerlederne har haft samme rolle siden 2001. Vi har organiseret mange hundrede ejerledede virksomheder og repræsenteret mere end 50.000 danske arbejdspladser.

Konjunkturer, ramme- og markedsvilkår ændrer sig. Der stilles store krav til ejerlederen: tilpasningsevne, individualisering, beslutningsdygtighed, skarphed på de indre og ydre linjer. Og især stilles der større krav til ejerlederen som person.

Som erhvervsorganisation vil vi bidrage til, at vores medlemmer kan møde disse krav med en pragmatisk, videnbaseret og succesrig tilgang.

Tilmeld nyhedsbrev

Salg

Bliv medlem

Du kan blive medlem med alle de fordele, det har og samtidig være en del af et stærkt ejerlederfællesskab, hvor du støtter de danske ejerlederes sag.

Et medlemsskab koster kr. 3.295,- ex. moms pr. år.

Udfyld formularen, og dit medlemskab vil blive registreret.

Partnere

logo ejerlederne NYT 2016

brev