Ambassadører

Vores ambassadører er en meget væsentlig del af ”familien”. Ambassadørerne er vores lokale kraftværk og ildsjæle, der alle ønsker at yde en ekstra indsats som bindeled mellem sekretariatet og vores medlemmer.

 

Vores ambassadører er meget mere end deres vægt værd i guld! For at vi kan være til stede i hele Danmark, have fingeren på pulsen lokalt og kende den aktuelle udvikling, er vi afhængige af netop lokale ildsjæle, der alle ønsker at yde en ekstra indsats for en god sag.

 

Vores ambassadører er

  • Aktive med hensyn til at øge det lokale kendskab til Ejerlederne.
  • Behjælpelige med at finde spændende lokale værtsvirksomheder samt temaer til vores netværksmøder
  • Arrangørerer af lokale netværksmøder med støtte fra sekretariatet.
  • Med til at oprette lukkede sparringsgrupper efter behov.


Vil du også være ambassadør, så kontakt os.

 

Erhvervsorganisationen Ejerlederne har afholdt generalforsamling.
Lørdag den 30. april hos GRAKOM, Helgasvej 26, 5230 Odense.
Tag med til konference og bliv klogere på dine muligheder. Konferencen afholdes i København
Erhvervsorganisationen Ejerlederne har i samarbejde med kommunikationsrådgiverne Torvits & Goosmann netop udgivet resultaterne af en mini-undersøgelse af mindre virksomheders håndtering af risici og kriser.
Minianalyse i TV2 Nord :: Virksomheder mangler styr på risikoI forbindelse med analysen af risikoledelse i SMV var der interview med Oluf Hjortlund på TV2 Nord 6. januar. Interviewet er 17 minutter inde i udsendelsen.
To ud af tre virksomheder har ikke overblik over deres risici. Samtidig mangler fire ud af fem virksomheder en plan for håndtering af kriser. To ud af tre virksomheder har heller ikke en procedure for underretning af bestyrelse om virksomhedens risici og
De ejerledede virksomheder udgør mere end trefjerdedel af Danmarks private virksomheder. Det er her al erhvervsudvikling begynder, og det er her, der er det langt største potentiale for samfundsøkonomisk vækst.
Hvordan håndterer ejerledere risici og kriser? Erhvervsorganisationen Ejerlederne har i samarbejde med Torvits & Goosmann sat sig for at undersøge dette.
Nu åbner Mette Neville og hendes team Center for Små og Mellemstore Virksomheder, og vi kan meget anbefale at tage mod invitationen til "Nye veje til vækst" den 24. november.
Så er programmet klar. Mødet afholdes den 17. november kl. 7.30 - 9.30.
Gå til forsiden
Læs mere om ejerledersparring...
Læs mere om ejerlederrådgivning...
Læs mere om ejerlederpolitik...
Erhvervsorganiationen Ejerlederne
Læs mere om materialer...

Ejerledersparring

Ejerlederrådgivning

Årets ejerleder

Presse & materialer