Partner

Dit medlemskab giver adgang til rådgivning fra kompetente samarbejdspartnere, som kender og forstår ejerledere. Vi udbygger hele tiden partnerkredsen, så vi altid ved, hvor du kan få kompetent bistand, uanset hvad du har behov for.

 

Det kan være rådgivning om finansiering, offentlige støtteordninger, revision, pension, personalejura og erhvervsret, køb og salg af virksomhed, forsikring, bestyrelseskompetencer samt løsning af konkrete opgaver som bogføring, pressekontakt, hjemmeside og meget andet.

 

Vi forhandler også løbende med leverandører som kan tilbyde dig ydelser og produkter på favorable vilkår.

 

Læs mere om vores partnere på siden her, og hvordan de kan bidrage til dig og din virksomhed.

 

Her er en frisk udgave af SMV!
Her kan du se indslaget
Der er rift om de gode kunder!
Lørdag den 21. marts afholdte vi generalforsamling.
Ejerskifte, generationsskifte - uanset, hvad du kalder det; det kræver forberedelse.
Helikopterpilot. Karismatisk leder. Mor til seks. Og årets ejerleder. Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation står bag det eneste danskejede offshore helikopterselskab.
Christian Christensen, Hornsyld Købmandsgård
Bel Air Aviation flyver ind på vinderpladsen i Sydjylland. Ejerlederen Susanne Hessellund har formået at forstå linket mellem glade medarbejdere og succes på markedspladsen i forhold til kunderne.
Forskelligheden blev det brændstof som gav energi til udviklingen i den vestjyske regionsvinder ved kåring af Årets Ejerleder i Herning den 4. november.
Svendsen Sport i Gadstrup syd for Roskilde fiskede førstepladsen som Årets Ejerleder i Region Sjælland. En overlevelseskamp og turn-around er det bedste, der er sket for virksomheden.
Gå til forsiden
Læs mere om ejerledersparring...
Læs mere om ejerlederrådgivning...
Læs mere om ejerlederpolitik...
Erhvervsorganiationen Ejerlederne
Læs mere om materialer...

Ejerledersparring

Ejerlederrådgivning

Årets ejerleder

Presse & materialer