Det står vi for

Erhvervsorganisationen Ejerlederne arbejder med et sæt værdier, der skal give vores medlemmer oplevelse af, at et medlemsskab skaber merværdi.

Og vi har holdninger til, hvad ejerledere skal kunne forvente af ikke alene dansk erhvervsliv men af hele samfundet i form af interesse og anerkendelse.

Som erhvervsorganisation arbejder Ejerlederne således for, at du og din virksomheds interesser også bliver hørt.

Vores værdier og holdninger

  • Ejerlederne anerkender og arbejder for den meget store betydning, som ejerledede virksomheder udgør i Danmark. Det gør vi ved at respektere enhver ejerleders indsats for at skabe vækst og innovation – uanset branche, størrelse eller kapitalgrundlag.
  • Vi står for at binde virksomheder sammen gennem videndeling og erfaringsudveksling.
  • Vi går ikke på kompromis i arbejdet for at skabe bedre vilkår og rammer for udviklingen af mindre og mellemstore virksomheder.
  • Vi tror på, at alle virksomheder kan skabe succes og vækst under de rette betingelser, med den rette viden og det rigtige netværk.
  • Vi tror på, at mogendagens erhvervsliv vil blive endnu mere komplekst, at konkurrence, teknologi og viden vil udgøre de nøgleområder, som ejerledere bliver målt på, og at kampen om kompetencer bliver stor.

Tilmeld nyhedsbrev

Salg

Bliv medlem

Du kan blive medlem med alle de fordele, det har og samtidig være en del af et stærkt ejerlederfællesskab, hvor du støtter de danske ejerlederes sag.

Et medlemsskab koster kr. 3.295,- ex. moms pr. år.

Udfyld formularen, og dit medlemskab vil blive registreret.

logo ejerlederne NYT 2016

brev